Запрошуємо учнів 8-11 класів взяти участь у Всеукраїнському конкурсі

Запрошуємо учнів 8-11 класів взяти участь у Всеукраїнському конкурсі

Запрошуємо учнів 8-11 класів взяти участь у Всеукраїнському конкурсі

Таврійський християнський інститут та Міжнародний християнський альянс для розвитку християнської освіти запрошують учнів 8-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів взяти участь у Всеукраїнському учнівському конкурсі «Молодь ХХІ століття: виклики у фізичній та віртуальній реальності».

Конкурс проводиться з метою висвітлення основних викликів, з якими стикається у повсякденному житті сучасна молодь, та визначення шляхів їх подолання. Учасниками конкурсу є учні (вихованці) 8-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів усіх типів та форм власності.

Конкурсна робота може бути виконана у вигляді есе або електронної презентації. Конкурс проводиться у трьох номінаціях: «Питання національної самоідентифікації у сучасному світі»; «Передумови виникнення інтернет-залежності та шляхи їх подолання»; «Війна за власний шлях».

Для участі у конкурсі учні (вихованці) з 21 лютого по 21 березня 2023 року реєструються за наступним посиланням: https://forms.gle/iPCrEjijBjvN3CgbA

Конкурсні роботи подаються учнями (вихованцями) в електронному варіанті не пізніше 29 квітня 2023 року на електронну поштову скриньку: tci.ofis@gmail.com

Визначення переможців конкурсу відбудеться не пізніше 06 травня, нагородження – 14 травня 2023 року у Таврійському християнському інституті.

Детальніше ознайомитися з умовами проведення конкурсу можна за відповідним положенням.

Положення про Всеукраїнський учнівський конкурс «Молодь ХХІ століття: виклики у фізичній та віртуальній реальності»