У Таврійському християнському інституті відбулася  зустріч з Вікторією Спартц

У Таврійському християнському інституті відбулася зустріч з Вікторією Спартц

У Таврійському християнському інституті в режимі відеоконференції відбулася зустріч з Вікторією Спартц – членкинею Палати представників Конгресу США. Законодавиця радо відгукнулася на запрошення ректора інституту Валентина Синього поділитися власним політичним досвідом та відповісти на питання учасників зустрічі. 

Участь у заході взяли представники професорсько-викладацького складу та студенти інституту, представники місцевої влади, соціально-відповідального бізнесу, служителі помісних церков, керівники громадських організацій та члени асоціації вчених-християн.

Під час зустрічі пані Вікторія розповіла про свій життєвий шлях від студентки закладу вищої освіти до представниці штату Індіана та впливового політика США. Окремим блоком зустрічі стали відповіді Вікторії Спартц на питання, що стосувалися релігійних свобод та віросповідання у США, відмінностей функціонування системи вищої освіти в Україні та США, досвіду реабілітації та підтримки військовослужбовців США, які брали участь у військових операціях, механізму надання соціальних послуг та роботи з сім’ями, які виховують прийомних дітей, а також розповіла про особливості, що надихають її до звершення політичної діяльності.