Ярослав Щербюк – гість подкасту «Хвилюй Франківськ любов’ю»

Ярослав Щербюк – гість подкасту «Хвилюй Франківськ любов’ю»

Ярослав Щербюк – гість подкасту «Хвилюй Франківськ любов’ю»

 

30 квітня на YouTube-каналі Таврійського християнського інституту вийшов подкаст, у якому на відповіді молодіжних служителів Дмитра Іващенка та Романа Чорного відповідав пастор церкви ЄХБ с. Білі Ослави Ярослав Щербюк.

У розмові з Ярославом Щербюком розглядалися важливі та практичні питання християнського сьогодення: як молоді зрозуміти Боже покликання? Як долати конфлікт поколінь у служінні? Яке місце прославлення у загальному богослужінні? Даючи пораду молоді відносно пошуку власного служіння, Ярослав Васильович наголосив на необхідності робити те, що тобі подобається, що тобі приємно і до чого лежить твоє серце. У цьому аспекті важливо бути відкритим до Божого покликання. Також пастор надав пораду для подолання конфлікту поколінь. Для цього, на думку служителя, необхідно говорити і знаходити спільну мову. «Важливо пам’ятати, що є біблійні принципи, вони незмінні, вони вічні …, а форми – змінюються», – зауважив Ярослав Щербюк. Окреслюючи місце пісень у загальній структурі богослужіння, Ярослав Васильович підкреслив, що пісні надихають людину і це є не менш важливим, ніж проповідь.

Значну частину подкасту приділено свідченню, а також сімейному та служительському досвіду брата Ярослава, де він розповідає про своє навернення до Христа, навчання в євангельській семінарії, початок власного служіння, про музичне служіння в церкві та важливість сімейної підтримки.

Повний випуск подкасту можна переглянути за наступним посиланням:

https://www.youtube.com/watch?v=H9Ykfqfk8Wc