Геннадій Шульженко – гість чергового подкасту  «Хвилюй суспільство любов’ю»

Геннадій Шульженко – гість чергового подкасту «Хвилюй суспільство любов’ю»

Геннадій Шульженко – гість чергового подкасту

«Хвилюй суспільство любов’ю»

 

29 серпня на YouTube-каналі Таврійського християнського інституту вийшов черговий подкаст, гостем якого став служитель, голова Луганського обласного об’єднання церков ЄХБ Геннадій Шульженко.

Під час розмови з Дмитром Іващенком та Романом Чорним Геннадій Миколайович розповів про своє життя та захоплення спортом, навернення до Христа, значення материнської молитви, вплив духовної освіти на його формування, досвід місіонерського служіння, своє поточне служіння, улюбленого біблійного героя та актуальність проповідей Олександра Чмута та Валерія Антонюка.

Інтерв’ю з Геннадієм Шульженко вийшло досить змістовним та відкритим. Служитель зізнається, що шкодує про розрив зв’язків зі своїми друзями після увірування. «Нас не навчили будувати відносини … Такі були погляди, що якщо у тебе є друзі у світі, то це дружба зі світом. А як впливати на світ, коли ти з ними не маєш ніяких стосунків?», – задається питанням наш гість. На його думку, ми маємо підтримувати зв’язки і дружити, дружити задля того щоб світити, щоб бути сіллю і впливати.

Окремо Геннадій Шульженко розповів про свій досвід місіонерського служіння. Свою першу місіонерську поїздку він здійснив до Іркутської області рф. Саме під час цього етапу служіння Бог вчив Свого служителя смиренню, вчив довіряти Йому. Цікаво, що у 2016 році, коли Геннадій Миколайович виконував обов’язки старшого пресвітера, росія звинуватила його та інших служителів у розповсюдженні екстремістських ідей і йому заборонили в’їзд до територій, окупованих рф.

На даний час Геннадій Шульженко активно долучений до служіння на Прикарпатті. Він виконує обов’язки пастора у с. Лісна Тарновиця та веде групу з вивчення Біблії для внутрішніх переселенців у Центральній церкві ЄХБ в Івано-Франківську.

Повний випуск подкасту з Геннадієм Миколайовичем можна переглянути за наступним посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=Of20ynGTGOE