Викладачі інституту долучилися до наукового заходу

Викладачі інституту долучилися до наукового заходу

18 листопада викладачі Таврійського християнського інституту взяли участь у проведені круглого столу «Філософсько-світоглядний вимір сучасності: міжгалузеві диспути», приуроченого до Всесвітнього дня філософії. Круглий стіл відбувся на базі Херсонського державного університету, а ТХІ виступив у ролі одного з організаторів заходу.

З тематичними доповідями від Таврійського християнського інституту виступили Недзельський Костянтин Казимирович, – завідувач кафедри соціально-гуманітарних дисциплін, кандидат філософських наук, професор богослов’я (тема доповіді «Філософія та богословська освіта в Україні») та Марюхно Віталій Валерійович, – старший викладач кафедри соціально-гуманітарних дисциплін (тема доповіді «Сучасні виклики українського богослов’я»).

Також доповідачами круглого столу виступили науковці Інституту вищої освіти НАПН України, Херсонського державного університету, Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя та інших закладів вищої освіти.

Організатори та учасники круглого столу домовилися про проведення у 2022 році наукової конференції з нагоди Всесвітнього дня філософії у розширеному форматі.