Вручення дипломів випускникам внутрішніх програм

Вручення дипломів випускникам внутрішніх програм

Вручення дипломів випускникам внутрішніх програм

19 травня у приміщенні церкви «Воскресіння» відбулося вручення дипломів випускникам внутрішніх бакалаврських програм «Християнське керівництво» та «Християнське консультування».

На урочистостях були присутні співробітники та студенти Таврійського християнського інституту, рідні та друзі випускників, служителі євангельських церков Херсонщини та Івано-Франківщини.

У зверненні до випускників ректор ТХІ Валентин Синій зробив наголос на необхідності формування якісної церкви. За словами керівника, така церква здатна проходити через складні часи, вона розуміє суспільство та відповідає на його потреби, вона є відлунням Божим на землі, Божою запашністю, проявом Божої Трійці та синергією людини та Бога.

З вітальним словом до випускників звернувся також ректор Закарпатського християнського інституту Валерій Федоранич, який зауважив, що християнська освіта – це люди передових дій, які гуртуються, вміють бути ресурсними, вміють захищати та приймати, реагувати на кризи. «Бажаю Вам бути ефективними, успішними, бути прикладом. Будьте відданими тій справі, на яку Ви себе посвятили», – завершив брат Валерій.

Також зі словами побажання та настанови випускникам виступив перший ректор ТХІ, а нині член Ради опікунів інституту, пастир Церкви та Голова Херсонського обласного об’єднання церков євангельських християн-баптистів Павло Смоляков. «Зростайте у своєму служінні, щоб у Вас були плоди та послідовники. Множтеся. Не закопуйте свого таланту, бо прийде час і Бог запитає. Тримайтеся Бога, служіть Йому, довіряйте, прославляйте Його, а Він попіклується про Вас», – підсумував у своєму слові служитель.

Звертаючись до випускників, Голова Івано-Франківського обласного об’єднання церков євангельських християн-баптистів Василь Худяк побажав їм завжди цінувати те, що вони мають, цінувати отриманні знання та служити ними на Божу славу.

Після вітальної частини відбулося офіційне вручення дипломів. Дипломи бакалавра отримали випускники: Юрій Бірзов, Анастасія Варару, Анатолій Власенко, Валерій Гречко, Олег Зайченко, Максим Нагорний, Катерина Немитова, Віктор Цигєлє та Жанна Синя. Також сертифікати про успішне завершення окремих курсів отримали: Надія Куюн, Анастасія Рябоконь, Валентин Журавльов та Катерина Лєкарєва.

Зі словами вдячності до науково-педагогічних працівників та адміністрації інституту звернулися випускники, які пригадували цікаві історії з навчання та особистісного спілкування, богословські розмови в плацкарті потягу та у ректора вдома.

На завершення заходу служителі звершили загальну молитву над випускниками та долучилися до спільного фото.