Відбулося чергове засідання вченої ради

Відбулося чергове засідання вченої ради

01 жовтня відбулося чергове засідання вченої ради інституту, на якому розглянуто ключові питання забезпечення належного функціонування ЗВО.

Зокрема, обговорено питання щодо удосконалення внутрішньої системи забезпечення якості освіти, налагодження процесів та процедур участі студентів та викладачів у програмах міжнародної академічної мобільності, формування м’яких навичок у процесі реалізації освітньо-професійної програми, підвищення публікаційної та наукової активності студентів бакалаврату.

За наслідками розгляду зазначених питань прийнято ряд управлінських рішень. Зокрема, за кожним студентом 3 курсу бакалаврської програми було закріплено наукового керівника, який сприятиме реалізації наукових інтересів студента, доручено розпочати роботу щодо реалізації програми міжнародної академічної мобільності з TCM у 2022 році. 

Крім іншого на засідання вченої ради продовжено розгляд питання щодо відкриття нової спеціальності, створення структурного підрозділу для навчання іноземців та осіб без громадянства.