Відійшов у вічність Сергій Вікторович Мороз –  вірний друг Таврійського християнського інституту

Відійшов у вічність Сергій Вікторович Мороз – вірний друг Таврійського християнського інституту

Відійшов у вічність Сергій Вікторович Мороз –

вірний друг Таврійського християнського інституту

23 квітня відійшов у вічність вірний друг Таврійського християнського інституту Сергій Вікторович Мороз, який тривалий час входив до складу Ради опікунів нашого інституту.

Неодноразово Сергій Вікторович відвідував кампус ТХІ у м. Херсоні, багато уваги приділяв побудові відносин з командою інституту, завжди цікавився питанням технічного оснащення та зміцнення навчальної бази, переймався місіонерською діяльністю інституту в країнах Центральної Азії, розвитком партнерських відносин навчального закладу з українськими та міжнародними організаціями. Під час процедури отримання ТХІ державної ліцензії активно був долучений до процесу консультування та налагодження зв’язків зі стейкхолдерами.

Також, Сергій Вікторович розумів контекст служіння та виклики євангельських церков Сходу і Півдня України, оскільки тривалий час звершував служіння на Луганщині, а перебуваючи на  Херсонщині, не оминав нагоди відвідати помісні церкви.

У нашій пам’яті Сергій Вікторович залишиться завжди радісний, бадьорий та сповнений ревності вірний служитель Божий, захоплений справою поширення Євангелії серед українського народу.

Колектив Таврійського християнського інститут висловлює щирі співчуття дружині, синам, доньці та близьким Сергія Вікторовича.