Запрошуємо взяти участь у Міжнародній богословській конференції

Запрошуємо взяти участь у Міжнародній богословській конференції

Запрошуємо взяти участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Церква на шляху до формування богослов’я нації та громадянства», яка відбудеться 16-17 вересня у м. Івано-Франківську (конференц-зал готелю «Надія», вул. Незалежності, 40). Конференція організована Таврійським християнським інститутом спільно з українськими та закордонними закладами-партнерами.

До участі у конференції запрошені науковці та викладачі українських та зарубіжних закладів вищої освіти, студенти та аспіранти, богослови, місіонери, капелани, християнські служителі-практики.

Участь у конференції передбачає декілька форматів:

– доповідь з присутністю у конференц-залі (м. Івано-Франківськ);

– доповідь в онлайн режимі (Zoom);

– публікація доповідей, тез та статей у збірнику матеріалів конференції;

– присутність на конференції без доповіді та публікації матеріалів (Zoom).

У якості основних спікерів конференції запрошено виступити з доповідями Людмилу Филипович, Кирила Говоруна, Марієтту ван дер Тол та Готфріда Зоммера. Також планується заслухати та обговорити доповіді інших учасників конференції.

Участь у конференції передбачає обов’язкову реєстрацію учасників, яку потрібно пройти не пізніше 30 серпня.

Матеріали доповідей, тез та наукових статей надсилаються не пізніше 05 вересня на поштову скриньку за адресою: tci.conference22@gmail.com

За результатами проведення конференції планується видання збірника матеріалів конференції, електронний варіант якого буде надіслано учасникам.

Детальніше про ідею, мету, напрями та умови проведення конференції можна дізнатися в інформаційному листі конференції:
українською
English

У разі виникнення додаткових питань, надаємо контактні дані відповідальної особи конференції: Владислав Снітко, тел. +380950442257.