Команда інституту взяла участь у місіонерському саміті

Команда інституту взяла участь у місіонерському саміті

Команда інституту взяла участь у місіонерському саміті

 

Команда Таврійського християнського інституту взяла участь у місіонерському саміті, що проходив з 05 по 09 липня 2023 року у норвезькому місті Ставангер.

 

Цьогорічний саміт відвідали понад 700 учасників з 82 країн світу. Під час саміту проходила особлива сесія, присвячена ситуації в Україні «Сила війни чи сила Благодаті». Також учасники саміту мали можливість відвідати фотовиставку, підготовлену співробітниками інституту. Саміт був наповнений потужним прославленням та надихаючим Словом Божим, а також зустрічами з такими відомими постатями, як Мирослав Вольф та Елайджа Браун.

У межах саміту ректор Таврійського християнського інституту Валентин Синій розповів про сучасні виклики, з якими зіштовхнулася богословська освіта внаслідок повномасштабного вторгнення росії на територію України.

«Я радію появі багатьох молодих лідерів, які сьогодні активно долучені до служіння, а також ефективному розвитку міжцерковного партнерства у межах Всесвітньої баптистської федерації», – підсумовує проміжні результати саміту Валентин Синій.