Нарада зі стратегічного планування на 2023 рік

Нарада зі стратегічного планування на 2023 рік

Нарада зі стратегічного планування на 2023 рік

Протягом 20-21 грудня у Таврійському християнському інституті проходила нарада керівників відділів зі стратегічного планування на 2023 рік. Під час наради ректор інституту Валентин Синій зазначив, що через війну Російської Федерації в Україні не було досягнуто окремих цілей, визначених Стратегічним планом на 2022 рік, що зумовлює перегляд стратегічних планів та внесення відповідних коректив на 2023 рік.

У зв’язку зі знищенням та розграбуванням військовослужбовцями РФ майна та навчальних приміщень інституту у м. Херсоні, актуальним завданням на 2022/23 навчальний рік визначено питання подальшої локації інституту. Учасниками наради погоджено опрацювати фінансово-технічні можливості щодо подальшої оренди навчальних приміщень для провадження освітньої діяльності.

Окремо під час стратегічного планування розглянуто питання, що стосувалися навчання за державними вимогами та стандартами. Зокрема, йшлося про удосконалення освітнього процесу за спеціальністю 041 «Богослов’я», підготовку до акредитаційного візиту, створення структурного підрозділу для роботи з іноземцями, забезпечення викладачів та студентів інституту навчальними підручниками, посібниками та іншою фаховою літературою, видання навчально-методичних посібників, посилення та підтримку викладацького складу. Ухвалено попередні рішення щодо зміни гаранта освітньо-професійної програми та оголошення конкурсу на посаду завідувача кафедри соціально-гуманітарних дисциплін.

У контексті ліцензійної діяльності також ухвалено рішення розпочати процес підготовки до ліцензування освітньої діяльності за спеціальністю 231 «Соціальна робота».