Проведено заключне засідання Ради опікунів

Проведено заключне засідання Ради опікунів

Проведено заключне засідання Ради опікунів

Протягом 18-19 травня проведено заключне засідання Ради опікунів Таврійського християнського інституту у 2022/23 навчальному році, на якому розглянуто звіт роботи навчально-виховного відділу, стратегічні цілі інституту, а також внесено зміни до складу Ради опікунів.

Засідання Ради опікунів проходило в Івано-Франківську у приміщенні відкритого простору «Фільтр».

Проректор з навчально-виховної роботи Марина Ашихміна детально представила підсумки вступної кампанії, яка проходила у два етапи. Під час першого етапу вступної кампанії зараховано 20 осіб (7 – на денну форму навчання та 13 – на заочну). За підсумками другого етапу зараховано 14 осіб (4 – на денну форму навчання та 10 – на заочну). Загалом до навчання у 2022/23 навчальному році зараховано 34 студента. Також представлено результати навчальної та наукової діяльності студентів протягом звітного періоду.

Ректор ТХІ Валентин Синій надав інформацію щодо цілей інституту. До короткострокових цілей навчального закладу віднесено питання завершення акредитації освітньої програми, аудит бібліотеки та відкриття нових спеціальностей. Серед довгострокових цілей окремої уваги приділено можливостям утворення факультету як структурного підрозділу інституту, ліцензування спеціальності «Богослов’я» на другому (магістерському) рівні.

Також на засіданні ухвалено зміни щодо персонального складу Ради опікунів. У зв’язку із закінченням терміну перебування на посаді голови Ради опікунів Павла Смолякова, відбулося переобрання голови. Новим головою Ради опікунів обрано Євгена Бондаренка.

Адміністрація Таврійського християнського інституту висловлює слова щирої вдячності Павлу Смолякову за його вагомий внесок у розвиток діяльності інституту на посаді голови Ради опікунів та бажає подальших звершень у служінні Богу та суспільству.