Проведено засідання Вченої ради інституту

Проведено засідання Вченої ради інституту

Проведено засідання Вченої ради інституту

28 серпня проведено засідання Вченої ради Таврійського християнського інституту, під час якого розглянуто ключові питання початку 2024/25 навчального року та затверджено локальні акти інституту.

Перед початком засідання члени Вченої ради хвилиною мовчання вшанували пам’ять Дениса Малова – співробітника рекламного відділу Таврійського християнського інституту, який напередодні загинув від отриманих поранень на війні. Денис назавжди залишиться у нашій пам’яті радісним, чуйним та мужнім колегою і захисником.

Першим питанням розгляду членів засідання став навчальний план денної та заочної форм навчання у 2024/25 навчальному році, який представила начальниця навчально-виховного відділу Марина Ашихміна.

Голова студентської ради Тимофій Шустов презентував проєкт Правил поведінки студентів Таврійського християнського інституту, які окреслюють правила поведінки здобувачів освіти у навчальній та науково-дослідній діяльності, а також під час проведення навчальних занять в онлайн-режимі. Окремо визначено правила поведінки у відносинах з іншими здобувачами освіти та співробітниками інституту.

Також на засіданні Вченої ради затверджено Етичний кодекс учасників освітнього процесу Таврійського християнського інституту та Інструкцію для викладачів щодо організації навчального процесу, яка, крім іншого, упорядковує питання відносно робочого часу, викладацької та навчально-методичної роботи викладачів.