Проведено засідання Ради опікунів

Проведено засідання Ради опікунів

Проведено засідання Ради опікунів

16 грудня у режимі відео-конференції відбулося чергове засідання Ради опікунів Таврійського християнського інституту, на якому розглянуто підсумки вступної кампанії 2022 року та звіт ректора інституту Валентина Синього про робочий візит до США.

Цього разу через складну ситуацію з електропостачанням, волонтерською та викладацькою діяльністю участь у засіданні взяла лише третина складу Ради опікунів. Під час засідання членам Ради опікунів представлено детальні підсумки вступної кампанії, яка цього року проходила у два етапи. Під час першого етапу вступної кампанії зараховано 20 осіб (7 – на денну форму навчання та 13 – на заочну). За підсумками другого етапу зараховано 14 осіб (4 – на денну форму навчання та 10 – на заочну). Загалом до навчання у 2022/23 навчальному році зараховано 34 студента.

 У межах звіту про робочий візит до США ректор інституту Валентин Синій поінформував присутніх про проведені зустрічі з представниками євангельських церков, міжнародних організацій, навчальних закладів та українською діаспорою. За результатами робочого візиту досягнуто домовленостей з партнерськими організаціями щодо надання гуманітарної допомоги медичним закладам, внутрішньо переміщеним особам та українцям, які постраждали внаслідок війни.