Проведено зустріч зі школярами Житомирщини

Проведено зустріч зі школярами Житомирщини

У межах робочої поїздки до м. Житомира, ректор ТХІ Валентин Синій та проректор із загальних питань Леонід Мацейка відвідали загальноосвітню україно-італійську школу «Всесвіт» І-ІІІ ступенів (директор – Левченко Марія Петрівна) та загальноосвітню приватну школу І-ІІІ ступенів «Сяйво» (директор – Шостенко Галина Петрівна).

Під час відвідування навчальних закладів, керівництвом інституту проведено зустріч з учнями 9-11 класів (у зв’язку із запровадженням дистанційного навчання від школи «Всесвіт» участь взяли лише представники старших класів). 

Проректор із загальних питань ТХІ Леонід Мацейка розповів старшокласникам про особливості навчання на ліцензованій програмі за спеціальністю 041 «Богослов’я», про матеріально-технічну базу, книжковий фонд бібліотеки та умови проживання у гуртожитку інституту.

Під час зустрічей з директорами навчальних закладів, ректор ТХІ Валентин Синій обговорив можливості для подальшого партнерства та співпраці за різними освітніми і науковими напрямами.

Адміністрація Таврійського християнського інституту висловлює слова вдячності керівникам та педагогічним працівникам відвідуваних навчальних закладів за навчання учнів на засадах християнських цінностей, а також за створені можливості для проведення зустрічей зі старшокласниками.