Проведено робочу зустріч навчальної ради ВСЦ ЄХБ

Проведено робочу зустріч навчальної ради ВСЦ ЄХБ

22 червня, за участі ректорів євангельських навчальних закладів України та представників пасторського комітету, відбулася робоча зустріч навчальної ради Всеукраїнського союзу церков євангельських християн-баптистів. Цього разу, зустріч проходила у приміщенні Української баптистської теологічної семінарії. 

Під час проведення зустрічі обговорено та ухвалено відповідні рішення з питань розробки базової програми (курсу) з підготовки до служіння, вироблення спільної пропозиції щодо взаємодії навчальних закладів та пасторського комітету, підготовки лідерів для роботи з людьми з ПТСР, проведення богословської конференції для християн Західної Європи за тематикою російсько-української війни та її наслідків для суспільства.

Також у ході зустрічі відбулася чергова ротація представника навчальної ради у ВСЦ ЄХБ. Так, на наступний період представником навчальної ради обрано ректора Таврійського християнського інституту Валентина Синього, який змінив на цьому служінні ректора Одеської богословської семінарії Олександра Гейченка.