Продовжується співпраця з навчальними закладами України

Продовжується співпраця з навчальними закладами України

У межах співпраці Таврійського християнського інституту з навчальними закладами України, завідувач кафедри богослов’я ТХІ Надія Ружина взяла участь у проведені навчальної сесії для студентів Кременчуцької євангельської семінарії.

Так, у період з 06 по 10 грудня 2021 року для студентів магістерської програми «Християнське керівництво» Надія Ружина викладала курс «Методика наукових досліджень».

Під час викладання Надія Вікторівна ознайомила студентів з базовими основами написання реферативних та курсових робіт, здійснення рецензування наукових праць та написання доповідей. Окремої уваги приділено характеристиці методів наукового дослідження, оформленню та захисту наукових робіт.

Під час відпрацювання практичних компонентів курсу, відбулося ознайомлення студентів з методами та критеріями пошуку необхідної літератури. Також, використовуючи потужний бібліотечний фонд Кременчуцької євангельської семінарії, Надія Ружина надала студентам власні рекомендації з переліку богословської літератури за сферами наукових інтересів здобувачів освіти.