Різдвяний молитовний сніданок служителів Івано-Франківщини

Різдвяний молитовний сніданок служителів Івано-Франківщини

Різдвяний молитовний сніданок служителів Івано-Франківщини

26 грудня у приміщенні волонтерського центру «Filter» відбувся Різдвяний молитовний сніданок, організований Таврійським християнським інститутом. Разом зі своїми дружинами участь у спільній молитві взяли служителі євангельських церков Івано-Франківщини.

На початку молитовної зустрічі викладач ТХІ Микола Городецький прочитав текст за другим розділом Євангелія від Луки, який описує народження Ісуса Христа. Також викладач зазначив, що на Херсонщині традиція проведення Різдвяного молитовного сніданку має тривалу історію. З огляду на це, ТХІ вирішив організувати подібний захід у Івано-Франківську, де зараз знаходиться інститут. Після цього відбулася загальна молитва та спілкування учасників. Під час молитовного сніданку виконувалися різдвяні пісні.

Наголошуючи на важливості подібних заходів, ректор ТХІ Валентин Синій підкреслив, що, як правило, Різдвяне служіння завершує цикл річного служіння та проповідей пастора. І тому, у перший день після Різдва, церква надає короткий відпочинок пастору перед стартом нового періоду служіння. «Цією зустріччю ми висловлюємо слова вдячності кожному пастору, який протягом цього складного року звершував Христове служіння церковній громаді та суспільству», – зазначив Валентин Синій.

Наприкінці зустрічі пастор помісної церкви з Долини Сергій Кириленко звершив молитву за ті населені пункти області, у яких ще немає євангельських церков.