Студенти інституту зустрілися з Іаном Даніелем

Студенти інституту зустрілися з Іаном Даніелем

Студенти інституту зустрілися з Іаном Даніелем

18 березня студенти Таврійського християнського інституту мали цікаву зустріч з керівником Міжнародної християнської місіонерської служби Іаном Даніелем.

Під час зустрічі зі студентами та співробітниками інституту Іан Даніель розповів про власний шлях пошуку Бога та своє служіння у сфері місіонерства. На даний час він очолює правління Міжнародної християнської місіонерської служби, яка налічує близько 90 місіонерів у 45 країнах світу. Історії та свідчення Іана були досить зворушливими та сповненими глибоких переживань, що є наслідком його багаторічного служіння. Окремо місіонер зупинився на темі покликання зауваживши, що не завжди люди розуміють важливість покликання. У цьому аспекті необхідним для нас є знаходження відповіді на питання: «Чи готові ми до служіння Богові, якщо ми не отримуємо нічого взамін?».

Також Іан Даніель розповів, що з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну це вже його 5 візит до нашої держави і кожного разу він привозить необхідну допомогу людям, які постраждали внаслідок війни. У розмові зі студентами та співробітниками інституту Іан зізнався у тому, що українці стали для нього духовною сім’єю.

Наприкінці зустрічі студенти мали можливість вільного спілкування з гостем, а зі свого боку Іан подарував студентам пам’ятні та солодкі подарунки на згадку про зустріч.

Студенти та співробітники інституту бажають Іану подальшої наснаги у його служінні, а також благословіння його дружині, дітям та онукам!

Окремо адміністрація Таврійського християнського інституту висловлює подяку пастору Церкви «Воскресіння» ЄХБ у м. Івано-Франківську Олегу Калину за організацію зустрічі з Іаном Даніелем.