Участь в організації та проведенні лідерського марафону

Участь в організації та проведенні лідерського марафону

Представники Таврійського християнського інституту долучилися до організації та проведення лідерського марафону, що цього року проходив у м. Києві у стінах церкви «Храм миру» (22 січня). Лідерський форум – це мотиваційний, стратегічний та ресурсний нетворкінг для лідерів різних напрямів молодіжних служінь, зокрема молодіжних керівників та їхніх команд.

Тема цьогорічного лідерського марафону під назвою «Від бачення до результату» увібрала в себе розгляд актуальних питань, які стосувалися осмислення викликів та загроз перед молодим поколінням, будівництва стратегій та актуальних моделей служіння, розвитку культури партнерства та співпраці між служителями молоді.

Для учасників марафону ректор інституту Валентин Синій провів окремий семінар та виступив у якості одного зі спікерів тематичної пленарної дискусії. Також одним зі спікерів та організаторів марафону став керівник рекламного відділу Станіслав Синій, який, крім іншого, презентував учасникам заходу освітній та науковий потенціал Таврійського християнського інституту.