Юрій Марк прочитав лекцію для студентів та співробітників інституту

Юрій Марк прочитав лекцію для студентів та співробітників інституту

Юрій Марк прочитав лекцію для студентів та співробітників інституту

12 березня Юрій Марк (MA (Practical Ministries, TCM Institute),  MA (Theology, Acadia University) прочитав для студентів та співробітників інституту лекцію за темою: «Фундаменталістська концепція безпомилковості Біблії та її наслідки для інтерпретації звіту про створення в книзі Буття».

Юрій Марк є пастирем церкви «Christen-Gemeinde Mayen» (Маєн, Німеччина) та членом Ради опікунів Таврійського християнського інституту.

Лекцію прочитано у межах вивчення навчальної дисципліни «Систематичне богослов’я». Заявлена мета прочитання лекції полягала у тому, щоб зміцнити свідчення Святого Письма у критичну та скептичну епоху. Під час заходу лектор зупинився на розгляді 2 питань, які ілюструють проблему буквального тлумачення Біблії: небесні світила разом з небесною твердю та вживання слова «день» у перших двох розділах книги Буття.

«Під час лекції я намагався продемонструвати слухачам, що критичний підхід до Біблії є для нас єдиним шляхом, якщо ми  бажаємо залишатися інтелектуальними та чесними людьми», – зазначив Юрій Марк.

Наприкінці заходу лектор відповів на питання від студентів та викладачів інституту.

Таврійський християнський інститут висловлює вдячність Юрію Марку за академічний та богословський внесок у підготовці здобувачів освіти навчального закладу!