Духовний ретрит для лідерів богословської освіти

Духовний ретрит для лідерів богословської освіти

Духовний ретрит для лідерів богословської освіти

У період з 13 по 19 серпня відбувся духовний ретрит для лідерів богословської освіти, організований та проведений за підтримки партнерських організацій Overseas Council-United World  Mission та ScholarLeaders.

Протягом тижня 40 учасників з 12 українських та міжнародних організацій мали чудову можливість отримати духовну підтримку та провести час у євангельській спільності. Щоденними заходами ретриту стали ранкові та вечірні літургії, а ключовими темами – «Відлуння подорожі Христа» та «Місце Церкви під час війни?».

Під час проведення ретриту Таврійський християнський інститут представляв ректор інституту Валентин Синій, а також співробітники відділу зв’язків з громадськістю: Любов Синя, Наталія та Сергій Джишкаріані.

«Я вдячний представникам Overseas Council-United World  Mission та ScholarLeaders за те, що вони не лише допомагають формувати культуру богословської освіти, але й допомагають лідерам богословської освіти у проходженні періоду криз та демонструють людяність у відносинах», – наводить власні враження від проведеного ретриту ректор інституту Валентин Синій.