Про реалізацію проєкту «Не просто дріпи»

Про реалізацію проєкту «Не просто дріпи»

Про реалізацію проєкту «Не просто дріпи»

Проєкт «Не просто дріпи» є унікальним продуктом для християнського світу, який втілив у життя Таврійський християнський інститут. На даний час, подібних проєктів просто немає серед християнської спільноти і саме це робить проєкт не просто корисним, але й унікальним.

Сьогодні кавова культура в Україні розуміється, розвивається і постійно популяризується саме молоддю. Ідея цього проєкту дуже проста: розповісти своєму другу про Ісуса або використовувати дріпи як інструмент наставництва. Проєкт вже перекладено на 8 іноземних мов.

Всього у наборі є 5 дріпів, кожен з яких містить фундаментальну історію про Ісуса Христа.

1 дріп «до Нього» – це дріп, що розповідає про розруху та безнадію, яка панувала у світі до приходу Христа. Підкреслюються це зернами руанди, гіркотою і фініками, які у той час квітли.

2 дріп «Початок» – це дріп про історію Різдва і особливість цієї події підкреслюється нотками прянощів, кориці та мандаринових корок.

3 дріп «Наставлені» – це дріп про важливість наставництва і учнівства на прикладі Ісуса та Його учнів.

4 дріп «Перемога» – це дріп про Ісусову смерть на хресті, про найважливішу перемогу. Смак дуже драматичний, червоні ягоди підкреслюють смак крові, кислота і переплетіння сумбурних смаків не залишають людину байдужою.

5 дріп «Завдяки Тобі» – це дріп про остаточну перемогу і можливість будувати відносини с Живим Творцем сьогодні.