Відбулася продуктивна онлайн-зустріч з абітурієнтами

Відбулася продуктивна онлайн-зустріч з абітурієнтами

Спілкування та відкритість – завжди були та залишаються одними з ключових цінностей нашого інституту. Традиційно, ми розпочинаємо спілкування з майбутніми студентами ще до початку навчального року. Саме тому, сьогодні наші абітурієнти, які отримали рекомендацію до зарахування, мали можливість ближче познайомитися з викладачами та співробітниками Таврійського християнського інституту, поставити та отримати відповіді на свої питання.

На початку зустрічі ректор інституту Валентин Синій подякував абітурієнтам за їхній вибір на користь богословської освіти та ТХІ. «Внаслідок повномасштабної російської війни на території нашої держави, українське суспільство ще більше відчуло потребу у християнських служителях, лідерах та місіонерах, здатних відповісти на складні та болісні питання сьогодення. Тому я впевнений, що колектив інституту зможе підготувати Вас до активного християнського служіння суспільству у поствоєнний, мирний час » – зазначив Валентин Синій.

Після цього кожен член команди мав можливість коротко розповісти про себе, власну сферу відповідальності в інституті та навчальні дисципліни, які він викладатиме під час навчання у закладі освіти. Також слово було надано всім абітурієнтам, які представили себе та аргументували свій вибір на користь навчання у ТХІ.

Далі відбувся відкритий діалог між абітурієнтами та інститутом стосовно актуальних питань майбутнього студентського життя: формат навчання, структура навчального року, розклад навчальних занять, поселення до гуртожитку, можливість щомісячної оплати за навчання.

Наприкінці зустрічі, всім абітурієнтам нагадали про необхідність завершення подачі оригіналів документів про освіту у термін до 02 вересня та запросили всіх студентів відвідати урочистості з нагоди старту навчального року, що відбудуться у приміщенні волонтерського центру «Фільтр» 03 вересня о 15 годині.