Вітаємо з Всеукраїнським Днем бібліотек!

Вітаємо з Всеукраїнським Днем бібліотек!

Вітаємо з Всеукраїнським Днем бібліотек!

Сьогодні ми відзначаємо Всеукраїнський День бібліотек та вітаємо всіх, хто долучений до книги та бібліотечної справи!

До окупації навчальної бази Таврійського християнського інституту російськими загарбниками у березні 2022 року, бібліотека нашого навчального закладу була однією з найбільших богословських бібліотек України. Під час окупації Херсону більшість бібліотечного фонду інституту (понад 25 тис. книг) було вивезено військами рф на міський смітник, а сама будівля бібліотеки разом з книгосховищем та читацьким залом зазнала повного знищення внаслідок бойових дій.

Але сьогодні ми знову продовжуємо працювати над відновленням нашої бібліотеки. Завдяки небайдужості наших партнерів з євангельських церков, семінарій та громадських організацій ми вже маємо понад 3 тис. книг, якими користуються наші студенти та викладачі.

Крім того, ми продовжуємо здійснювати видавничо-перекладацьку діяльність і протягом 2024 року нам вдалося перекласти такі книжки:

– «Просто апологетика» Алістера Мак-Ґрата;

– «Історія Церкви простою мовою» Брюса Шеллі;

– «Біблійна проповідь: підготовка та проголошення експозиційної проповіді» Гаддона В. Робінсона.

Ці та інші книжки ви можете замовити, перейшовши за наступним покликанням http://surl.li/trjpa

Також ми раді запросити вас на спеціальну Zoom-зустріч під назвою «Книги та цегли для бібліотеки: перша сторінка у відновленні кампусу ТХІ». Цей захід буде присвячено початковим крокам відновлення нашої бібліотеки.

Зустріч відбудеться 03 жовтня о 17 годині за київським часом.

Для участі у цьому заході просимо заповнити реєстраційну форму: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSffNpX4bLj…/viewform… Після реєстрації ми надішлемо вам посилання на Zoom-конференцію.