Налагодження партнерських зв’язків  з богословськими закладами вищої освіти

Налагодження партнерських зв’язків з богословськими закладами вищої освіти

Налагодження партнерських зв’язків

з богословськими закладами вищої освіти

 

Ректор та викладачі Таврійського християнського інституту відвідали Івано-Франківську академію Івана Золотоустого. Зустріч відбулася на запрошення керівництва академії.

Під час зустрічі проректор з науково-педагогічної роботи Олег Білоус розповів про історію академії, здобутки, особливості реалізації освітнього процесу та подальші перспективи розвитку навчального закладу. Гарант освітньої програми на бакалаврському та магістерському рівнях Роман Завійський розповів про особливості та переваги освітніх програм за спеціальністю «Богослов’я» Івано-Франківської академії Івана Золотоустого.

У свою чергу ректор ТХІ Валентин Синій поділився історією та місією Таврійського християнського інституту, а також випробуваннями, через які сьогодні проходить інститут у зв’язку зі знищенням та розграбуванням бази навчального закладу у м. Херсоні російськими загарбниками. У якості подарунка Валентин Синій передав керівництву академії останні 3 книжки з серії «Богословська освіта», які вийшли друком за сприяння інституту.

Наприкінці зустрічі обидві сторони домовилися про налагодження подальшої співпраці, зокрема участі у студентській конференції та користуванні бібліотекою академії студентами ТХІ.

Адміністрація Таврійського християнського інституту висловлює вдячність керівництву Івано-Франківської академії Івана Золотоустого за ініціативність та відкритість у питанні побудови партнерських зв’язків.