Павло Бандура став гостем подкасту  «Хвилюй Франківськ любов’ю»

Павло Бандура став гостем подкасту «Хвилюй Франківськ любов’ю»

Павло Бандура став гостем подкасту

«Хвилюй Франківськ любов’ю»

 

20 липня на YouTube-каналі Таврійського християнського інституту вийшов черговий подкаст «Хвилюй Франківськ любов’ю», гостем якого став пастор церкви «Христа Спасителя» (м. Долина) Павло Бандура.

У розмові з Дмитром Іващенком та Романом Чорним Павло Олексійович розповів про своє дитинство, покаяння та досвід життя у статусі «ДВРівця». Даючи пораду дітям, які зростають у родинах віруючих батьків, пастор виокремив потребу у необхідності осмислення життєвого досвіду своїх батьків і розуміння цього досвіду у формуванні дитячого світогляду.

Під час інтерв’ю Павло Бандура поділився цікавим досвідом проходження служби в армії, коли за відмову складати присягу він потрапив під відчутний «прес» з боку керівництва військової частини. Непростим були і щоденні будні молодого християнина, який відчув на собі «дідівщину» вже пострадянської армії. «Мене били і чекали на мою відповідь», – ділиться спогадами служитель.

Окрему частину подкасту присвячено досвіду пасторського служіння Павла Бандури, яке він розпочав у віці 28 років. «Показником того, що ми робимо добре і правильно – є загальний стан церкви. Тобто, якщо це сприяє згуртованості церкви, її розвитку та побудові хорошої атмосфери – значить ми робимо добре і правильно», – підсумував цю частину розмови гість нашого подкасту.

Про винесений урок зі служби в армії, вплив книжки Ріка Уоррена «Цілеспрямована церква» на початок пасторського служіння, а також про хобі та улюбленого біблійного персонажа Павла Олексійовича ви можете дізнатися, переглянувши повний випуск подкасту за наступним посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=jewmx0W4TSc