Привітання з Днем захисників та захисниць України!

Привітання з Днем захисників та захисниць України!

Привітання з Днем захисників та захисниць України!

Минулого року на захист нашої держави від російських загарбників стали працівники Таврійського християнського інституту – це Денис Малов та Вадим Рябоконь. Вони залишили свої посади в інституті та долучилися до тисяч українців, які вступили до лав Збройних Сил України.

Не лише сьогодні, але й кожного дня, український народ пам’ятає тих мужніх захисників та захисниць України, які загинули, захищаючи нашу державу та українців від злочинної військової агресії росії. Спільнота Таврійського християнського інституту висловлює слова великої вдячності кожному, хто ціною власного життя продовжує захищати нашу землю, деокуповувати території сходу та півдня України, відновлюючи територіальну цілісність держави.

У час повномасштабної російської агресії ми спостерігаємо переосмислення богословських підходів до розуміння більш повного призначення та служіння церкви у період війни. Відповідне переосмислення є важливим інтеграційним процесом українських церков на шляху до європейської богословської думки.

Бажаємо всім захисникам України міцного здоров’я та мирного неба, а тим, хто сьогодні знаходиться на передовій, – здоровими та нескореними повернутися до своїх родин!

З молитвами за всіх захисників і захисниць держави та всебічною підтримкою українського війська,

Ректорат, викладацька та студентська спільнота Таврійського християнського інституту.