Співробітники інституту пройшли підвищення кваліфікації

Співробітники інституту пройшли підвищення кваліфікації

Співробітники інституту пройшли підвищення кваліфікації

Протягом 07-09 листопада проректор Світлана Филипчук та завідувач відділенням бібліотеки ТХІ Микола Городецький взяли участь у підвищенні кваліфікації, організованому Overseas Council-UWM

.

Партнерами проведення підвищення кваліфікації для співробітників євангельських навчальних закладів виступили Scholar Leaders та Європейська рада з богословської освіти. Загальна тема підвищення кваліфікації стосувалася сталого розвитку богословської освіти. Модераторами заходу виступили Пол Кларк, Скотт Каннінгем, Тарас Дятлик, Валерій Федоранич, а фасилітаторами – Еван Хантер, Марвін Оксенхем та Валерій Секісов.

Учасники підвищення кваліфікації взяли участь у 6-ти сесіях, що стосувалися основоположних цінностей для богословської освіти, ролі освітян богословських закладів у налагодженні зв’язків та досягненні миру, осмисленні ключових викликів та можливостей для сталого розвитку богословської освіти, оцінки та вдосконалення програм богословської освіти на міжнародному та національному рівні.

Таврійський християнський інститут висловлює вдячність організаторам та партнерам проведення підвищення кваліфікації для співробітників євангельських навчальних закладів.