У Таврійському християнському інституті відбулася  урочиста посвята першокурсників

У Таврійському християнському інституті відбулася урочиста посвята першокурсників

03 вересня у приміщенні волонтерського центру «Фільтр» відбулася урочиста посвята першокурсників Таврійського християнського інституту, на яку завітали батьки студентів, викладачі інституту та служителі Івано-Франківська. Цього року, за результатами першого етапу вступної кампанії, ряди першокурсників поповнили 20 креативних студентів.

Фото

На початку зустрічі, учасники заходу вшанували хвилиною мовчання всіх українців, які загинули у російсько-українській війні, зазнали окупації, горя та страждань.

Зі словами настановлення та привітання до студентів звернувся ректор інституту Валентин Синій, а також викладачі інституту та студенти старших курсів.

Також до привітань долучилися пастори міста: Довганюк С. М., Кібіт Я. В., Калин О. М., Кириленко С. О. та Попудник В. В.

Музичне привітання для студентів та гостей заходу виконала група прославлення на чолі з Єлизаветою Небескул.

Молитву благословення над студентами звершив голова Івано-Франківського об’єднання церков євангельських християн-баптистів Худяк В. В.

Після урочистостей студенти отримали практичні подарунки та продовжили спілкування з гостями заходу під час святкового фуршету.