Участь у молитовному сніданку Прикарпаття

Участь у молитовному сніданку Прикарпаття

Участь у молитовному сніданку Прикарпаття

 

16 червня ректор Таврійського християнського інституту Валентин Синій взяв участь у щорічному молитовному сніданку Прикарпаття, що відбувся у конференц-залі Університету Короля Данила.

|Фото з сайту Університету Короля Данила|

Цьогорічний молитовний сніданок проходив під назвою «Життя. Родина. Перемога!». До спільної молитви долучилися військовослужбовці, рідні полеглих Героїв України, представники влади, бізнесу, громадськості, релігійних організацій та закладів вищої освіти. Під час молитовного сніданку його учасники мали змогу придбати вироби учнів Вищого художнього професійного училища № 3. Усі виручені кошти спрямовано на допомогу спорудження дитячого майданчика для «Дому матері та дитини» у с. Горохолино.

«У першу чергу, будь-який молитовний сніданок – це час спільної молитви, коли ми приносимо вдячності та прохання до нашого Отця. Також це гарний приклад міжконфесійної спільності, що об’єднує людей різних конфесій. Це особливо важливо у часи російсько-української війни, коли ексклюзивницька ідеологія «Руського миру» заперечує іншого, намагається позбавити його голосу та права на існування», – зазначив Валентин Синій.

|Фото з сайту Університету Короля Данила|