Участь у молодіжному фестивалі

Участь у молодіжному фестивалі

Участь у молодіжному фестивалі

У період з 24 по 27 серпня студенти, викладачі та співробітники Таврійського християнського інституту взяли участь у молодіжному фестивалі «BY IF SP MK 2023», що цього разу проходив на Закарпатті.

Молодіжний фестиваль організовано та проведено спільними зусиллями BaptistYouth Ukraine, молодіжних комітетів обласних об’єднань церков євангельських християн-баптистів Івано-Франківської, Миколаївської та Херсонської областей за підтримки Таврійського християнського інституту.

В цілому, учасниками заходу стали понад 240 учасників з різних куточків України, які протягом 4 днів фестивалю мали час активного спілкування, індивідуального, колективного поклоніння, а також компетентного навчання та духовного зростання.

Викладачі та співробітники інституту долучилися до всіх заходів програми молодіжного фестивалю, а також виступили спікерами ряду тематичних семінарів. Так, ректор інституту Валентин Синій провів для молоді семінар на тему: «Переосмислення біблійних текстів та богословських тверджень під час війни». Викладачі ТХІ Микола Городецький та Віталій Марюхно до уваги слухачів представили наступні теми: «Свобода в Ісусі Христі» та «Духовний турборежим чи круїз-контроль (як закінчити свій біг у точці призначення)?». Керівник рекламного відділу інституту Станіслав Синій виступив спікером семінарів за темами: «Зустрічання та дошлюбні відносини», «Не читай Біблію, а вивчай!».

Таврійський християнський інститут висловлює слова вдячності усім організаторам фестивалю за високий рівень підготовки і проведення заходу та бажає усім його учасникам подальшого духовного, інтелектуального та професійного зростання!