Перелік військово-облікових документів для вступника

Перелік військово-облікових документів для вступника

Перелік військово-облікових документів для вступника

 

Шановні вступники, просимо вас звернути увагу на ці вимоги та завчасно підготувати необхідні військово-облікові документи!

У 2023 році прийом на навчання до ТХІ хлопців/чоловіків здійснюється лише після пред’явлення ними оригіналу одного з таких військово-облікових документів:

  • посвідчення про приписку до призовної дільниці* (можуть подавати вступники не старші 27 років);
  • військовий квиток;
  • тимчасове посвідчення військовозобов’язаного.

*такий документ отримують усі хлопці 16-річного віку

Окрім цього, перелічені документи мають містити відмітку (штамп/печатку) територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП), де вступник перебуває/перебував на військовому обліку. У документі має бути відмітка саме органу з назвою “ТЦК та СП”**, не “військовий комісаріат / військкомат”.

У разі відсутності у вступника військово-облікового документа або наявності документа без актуальної відмітки ТЦК та СП, Приймальна комісія ТХІ не вправі допустити такого вступника до конкурсного відбору на навчання в ТХІ.

**Територіальний центр комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) — структура органів місцевого військового управління України, яка покликана замінити собою радянську систему військових комісаріатів.