Відкрита лекція з біблійної апологетики

Відкрита лекція з біблійної апологетики

Відкрита лекція з біблійної апологетики

 

23 жовтня у Таврійському християнському інституті співробітниця Оксфордського центру християнської апологетики Сара Стівенсон прочитала лекцію зі вступу до біблійної апологетики.

Відкриту лекцію дослідниці відвідали співробітники та студенти 1-2 курсу спеціальності «Богослов’я» Таврійського християнського інституту.

Під час лекції Сара Стівенсон розкрила особливості апологетичних стратегій та представила основні напрями діяльності Оксфордського центру християнської апологетики. Крім іншого, лекторкою запропоновано декілька практичних порад для ефективного благовістя: ми маємо бути відкритими до апологетичних стратегій, які мають певні відмінності; певна стратегія може спрацювати в одній ситуації, але бути неефективною в іншій; маємо аналізувати різні способи, через які діє Бог та навчатися того, щоб суперечності були без суперечки.

«Дозволяйте Богові посилати Вам людей для спілкування; моліться, щоб Бог посилав Вам людей, які потребують Вашої допомоги та пам’ятайте, що спасіння – це Його справа», – завершила свій виступ Сара Стівенсон.

Таврійський християнський інститут висловлює вдячність Сарі Стівенсон за її особистий внесок у розвиток біблійної апологетики та поширення дослідницьких результатів Оксфордського центру християнської апологетики серед здобувачів вищої освіти України.