Нарада зі стратегічного планування

Нарада зі стратегічного планування

Нарада зі стратегічного планування

 

Протягом 11-14 квітня відбулася виїзна нарада колективу Таврійського християнського інституту, під час якої обговорено стратегічні цілі навчального закладу у коротко- та середньостроковій перспективі, ухвалені наприкінці 2022 року.

Участь у нараді взяли керівники відділів, науково-педагогічні працівники, керівництво інституту, а також голова та члени Студентської ради. Нараду проведено на базі санаторію «Сонячне Закарпаття».

Стратегію розвитку презентував ректор інституту Валентин Синій, який під час вступного слова зупинився на характеристиці ключових викликів, з якими зіштовхнулася наша країна під час війни: смерть та руйнування, економічні втрати, екологічні проблеми, еміграція та переселення, емоційні та фізичні травми. З урахуванням цих викликів, протягом 20-21 грудня 2022 року відбувся перегляд подальшого плану розвитку інституту, який відтепер включає 5 складових напрямів: подальший розвиток ліцензійної діяльності, сприяння розвитку богословської освіти в країнах Центральної Азії, відкриття другого кампусу, продовження роботи з перекладу англомовної богословської літератури на українську мову та підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників інституту. Саме ці стратегічні напрями стали предметом колективного обговорення.

У межах заходу проректор з навчально-виховної роботи Марина Ашихміна провела комунікативний тренінг з елементами командної роботи, участь у якому взяли як працівники, так і студенти інституту. Також для інститутської команди організовано екскурсію до замку «Паланок».