Стартувала дводенна студентська конференція  «Богослов’я нації»

Стартувала дводенна студентська конференція «Богослов’я нації»

Стартувала дводенна студентська конференція
«Богослов’я нації»

28 квітня у конференц-залі готелю «Надія» розпочалася дводенна молодіжно-студентська конференція «Богослов’я нації», організована Таврійським християнським інститутом спільно з Міжнародним альянсом для розвитку християнської освіти.

У якості основного спікера першого дня конференції доктор філософських наук Юрій Чорноморець представив до уваги присутніх доповідь за темою: «Нація і національне визволення у світській та релігійній традиціях західної культури».

Також у першій половині дня учасники конференції заслухали доповіді:
– студента Українського адвентистського теологічного інституту Романа Яковенка, тема: «Соціальні мережі як інструмент впливу на формування характеру християнина»;
– студента ЧНУ ім. Ю Федьковича Михайла Мілешкіна, тема: «Питання конфесійної самоідентифікації українських християн в умовах повномасштабного вторгнення»;
– завідувача кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Івано-Франківської академії Івана Золотоустого Руслана Делятинського, тема: «До питання про роль богословської освіти у формуванні української національної та громадянської ідентичності українців (на основі нового закону України)».